SEYİTLER MAHALLESİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Belgegeçer : ..
WEB https://seyitleriho.meb.k12.tr
Adres : Seyitler Mahallesi Çamlıbel Caddesi no207
VİZYON : Sadece bilgili değil bilgisiyle hayatı yaşayan ahlaklı, vicdanlı ,sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek için çaba gösteririz. Tolumda aran ve örnek bireyler yetiştirmek. İnandığı değerleri yaşayan ve koruyan bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Bulunduğumuz şartlarda en iyisini yapabilen. Dar imkanlarla eğitim öğretimi sürdüre İdeal oluşturmak isterken öğüt vermekten ziyade örnek olunması gerektiğine inansın. Kendilerinden emin olsun.Okulumuzda ki herkes görev ve sorumluluk tanımını iyi bilsin,kendi alanında tercih edilen olsun. Bütün personelimiz okulumuzda çalışmaktan,her öğrenci bu okulda öğrenim görmekten zevk alsın. Okulumuzda herkes gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın,kendini yenileyip geliştirsin. Zamanın önemini kavramış olsun ve işler “Tam zamanında” ve “Olması Gerektiği Gibi” yapılsın. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaplardan korkmasın.
BAŞARILAR : Türkiye Atletizm kros yıldızlar Türkiye 2.ciliği İlimizde ve bölgemizde yapılan atletizm müsabakalarında birincilikler.

Servis :
Ulaşım : Şehir içi minibüsler. Belediye otobüsleri
Yerleşim Yeri : seyitler mahallesi çamlıbel cad no: 207
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 4 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzun Kapalı spor salonu bulunmakta olup Basketbol, futbol, Masa tenisi.futsal,dart, atletizm kros dallarında öğrencilerimiz yetişmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : TUBİTAK BİLİM SÖYLEYİŞİLERİ VE ETKİNLİKLERİ
Proje Çalışmaları :